onsdag, mai 19, 2021

Delte ut Bibler til naboene til Osama bin Laden


Jason Woolford, som representerer misjonsorganisasjonen 'Mission Cry', har følt seg ledet til å sende Bibler og bibeldeler til 500 hus rundt stedet for Osama Bin Ladens gamle tilholdsted i Pakistan. Bin Laden ble drept i 2011. Woolford sier: ”Så vi begynte å be og planlegge og samarbeidet med vårt pakistanske misjonsteam der. Og jeg sa, 'Hør her, jeg trenger at du ber, dette er hva jeg føler at du gjør for å gå ned til Osama bin Ladens område, og gi Guds Ord der, 2000 bibler totalt.' Og jeg sa, ' Jeg trenger at du ber fordi det er veldig seriløst. 'Han kom tilbake et par dager senere og sa:' Vi er inne. '"

Woolford forteller til Mission Network News at 100 muslimer begynte å følge Kristus etter å ha mottatt bibler fra Mission Cry-partnere. Woolford sier: "For de som responderte, som ba, vil jeg takke deg, fordi vi vet at det er krig, vi delte ut på vegne av dette teamet."

De kristne kommuniserte med alle mennesker i området, fra eldre kvinner til unge gutter, og delte ut bibler og ba. “Militæret dukket oppog fortalte dem at de trengte å slutte å be, siden de tradisjonelt holder hverandre i hendene når de ber. De stoppet, men de fortsatte å be, de gikk rundt hele eiendommen, og militæret lot dem være i fred. ”

Be for disse nye troende i Abbottabad. De bor i et land som er veldig uvennlig overfor kristne og andre religiøse minoriteter. Be Gud om å forvandle dette området der vold og frykt en gang hersket. Be det ville bli et sted for fred og helhet.

- Fra Mission Network News/Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: