fredag, juni 18, 2010

Vær vennlig å les dette!


JEG BER DEG VENNLIGST STANSE OPP NOEN MINUTTER OG LESE DETTE!

I dag kommer det en hilsen til deg fra dine hardt prøvede kristne medsøsken fra Nigeria. Mange av dem har mistet sine kjære i grusomme forfølgelser den siste tiden. Mange er skadet for livet. Ekstreme muslimer har forvoldt dem den aller største smerte og lidelse.

Likevel. Deres hilsen til oss er følgende: Om en kirke slutter å evangelisere opphører den å eksistere som kirke!

Og det sier de mens livene deres står på spill, hvor de betaler en pris for å kunne nå andre med evangeliet, med sine egne liv!

Hva sier du til det i dag? Hva har du gjort denne uken for å gi en annen evangeliet?

Hvor mange vitnet du for i forrige uke?

Har troen på Jesus medført at du virkelig har ofret noe den siste tiden? Da tenker jeg ikke på hva du gav i kollektkurven på søndag? Er Herren medregnet i dine ferieplaner?

Sier jeg dette for at du skal få dårlig samvittighet?

Det må du i grunnen svare på selv. Jeg for min del vet at mine medsøsken fra Nigeria utfordrer meg til å følge Jesus radikalt, og at jeg trenger å omvende meg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk! Jeg trenger også å omvende meg!

Stener

Anonym sa...

Dem som lider får igjennom smerten ett dypt hjerte for Jesus.
Å kjenne deres smerte åpner mitt hjerte for Jesus dypeste hjerte i min bønn.
Jesus må kristenfolket kjenne hvor dypt ditt hjerte er, jesus du som kan romme all smerte og glede på jorden.
Jesus jeg jager inn i ditt hjerte med full overgivelse.Jesus jeg er ikke redd når jeg kjenner kjærlighet som river i meg for du viser meg din kjærlighet til dem som lider som er ubeskrivelig brennende kjærlighet.
Jeg ber for alle kristene som ikke har opplevet å være hos deg Jesus å oppleve den fulle kjærligheten du har.Man blir aldrig den samme etter.Man blir ett forvandlet menneske som elsker alle som deg.
Jesus jeg skammer meg over at du ha gitt meg dette bare fordi jeg elsker min brødre på jorden.La meg være ydmyk mot dem som ikke har tatt del i deg på denne måten i bønn.Jesus elsk dem inderlig så dem kan virkelig kan kjenne deg så dem aldrig svikter deg.
La lidende i Afrika kjenne din kjærlighet for dem har ingenting annet en deg Jesus.Jesus ta fult og helt bolig i mitt hjerte å la meg være lys for jorden som du ønsker i Guds hellige ord.
Jesus la mitt jerde lide og elske alle som trenger din kjærlighet.
Takk Bjørn Olav for ditt arbeide for Jesus,jeg vet du er høyt elsket for han ser ditt inderlige ønske for dem som lider.

Venn i Jesus dype hjerte, (altomfattende, medfølende,Guddomelig glede og sist men ikke minst ubegrenset kjærlighet)