tirsdag, april 15, 2014

Broder Yun blant mennoniter og Amish-folk

Mennoniter og medlemmer av Amish-kommuniteter har bokstavelig talt gått mann av huse for å høre Broder Yun - eller kanskje best kjent som Den himmelske mannen (bildet). Mot slutten av mars turnerte broder Yun områder av USA hvor en stor del av befolkningen tilhører disse anabaptistiske gruppene.

Og han ble tatt imot med varme og en åpen favn. Mange hadde reist langt for å høre denne apostelen fra Kina. Få kan som han fortelle om hva det vil si å leve under forfølgelse, og oppleve at Gud samtidig stadfester sitt ord med tegn og under.

Det vakte begeistring hos mennonitene og Amish-folket. Som selv tilhører en gruppe kristne som har måttet tåle mye lidelser under svære forfølgelser.

Broder Yun reiser nå rundt med kampanjen 'Elsk din fiende'. Et utfordrende budskap, men helt i tråd med de prinsippene Jesus talte om som gjelder for Guds rike. Alt som samles inn av penger under denne kampanjen går til å finansiere visjonen om å ta evangeliet fra Kina tilbake til Jerusalem, gjennom de områdene av verden hvor det finnes flest unådde.

Broder Yun er her avbildet med sin kone.

Ingen kommentarer: