torsdag, april 24, 2014

Kristent TV program på farsi ekspanderer til Europa, Midt-Østen og Nord-Afrika

Hans bror ble drept av eksekusjons-enhet i Iran da han bare var 16 år, for et politisk engasjement. Men i stedet for å ha hevn har, Dr. Hormoz Shariat (bildet) bestemt seg for å dele evangeliet med muslimene og elske dem inn i Guds rike!

Dr. Shariat har grunnlagt Iran Alive Ministries og en menighet for muslimer som har kommet til tro på Jesus, i nærheten av San Jose i California. Hans TV-nettverk ekspanderer nå til ikke bare å nå USA og Iran, men også Europa, Midt-Østen og Nord-Afrika.

Inspirert av et ord fra profeten Jeremia 49,38: 'Jeg vil sette min trone i Elam (Iran) sier Herren', sender de programmer om hva frelsen i Jesus er, og tilbyr programmer med praktisk bibelundervisning på farsi.

Farsi blir talt hovedsakelig i Iran og Afghanistan, men også til andre land under persisk innflytelse. Disse sendingene er spesielt viktige for Irans vedkommende, siden alle farsi-talende kirker inne i Iran er stengt.

Nettverket til Dr.Shariat når 3,5 millioner seere med sine programmer. Siden 2010 har de mottatt 19.000 telefonsamtaler fra Iran med spørsmål om Jesus og om forbønn.

Ingen kommentarer: