torsdag, april 17, 2014

Egypt: Over en million egyptere har forlatt Islam - stor Bibeldistribusjon

Det kommer gode nyheter fra Egypt også - tro det eller ei! Dette er en slik god nyhet:

Over en million egyptere skal ha forlatt Islam det siste året, og har etterlatt seg et åndelig vakuum og utrolige muligheter for kristne til å vitne.

Det er den nye lederen for Operasjon Mobilisering, Lawrence Tong, som melder dette i et nyhetsbrev som ble publisert denne måneden.

I en av de store byene i Egypt organiserte de kristne en 'kjærlighets-marsj' i hovedgaten som et vitnesbyrd om evangeliet. De gikk fra bil til bil og delte ut Bibler, som virkelig er et vågestykke i Egypt i disse dager! De distribuerte 1000 Bibler den ene dagen, og 1.400 dagen etter.

En muslim ble veldig sint, og grep en Bibel for å rive den i stykker. Da sa en av de kristne som delte dem ut: 'Her er du, en muslim, som vil ødelegge en av bøkene som med ærefrykt blir omtalt i Koranen. Skal vi melde deg så du blir arrestert?' Muslimen skal da ha løpt fra stedet.

En muslimsk kvinne som passerte i en taxi, stoppet drosjen og hjalp til med å distribuere Bibler! 'Vi trenger flere av disse - og dere her i landet', sa hun.

60.000 Bibler er distribuert i Egypt det siste året. Egyptiske kristne har som mål å distribuere to millioner Bibler de kommende fem til 10 år.

Ingen kommentarer: