tirsdag, august 07, 2007

Reisebrev fra England, del 6


Når dette leses så er vi på vei hjemover til Norge. Vi gjorde flere forsøk på å finne et fly hjem, men det lot seg ikke gjøre. Det ble rett og slett for dyrt. Derfor blir det reprise på turen nedover. Vi har fått skaffet oss billetter med Eurostar fra London Waterloo klokken 14 i dag, engelsk tid, og vil være hjemme rundt midnatt onsdag. Det blir en slitsom reise, så vi er takknemlig for forbønn. I dag har vi tilbrakt dagen sammen med Christine og John Larkin, og har sett en flott gammel engelsk landsby, samt The New Forest, som er 1000 år gammel. Også i dag har det vært nydelig vær. Dessverre ble det intet besøk hos Bruderhof denne gangen. Det er verken tid igjen til å få det til, og jeg har heller ikke krefter igjen til å foreta en slik ekstra reise. Så det får bli en annen gang. Vet ikke når det blir mulighet til å blogge igjen, men lar det seg gjøre i forbindelse med reisen, viljeg gjøre det. Om ikke er jeg i full gang igjen fra torsdag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg hadde gledet meg til reparten fra Broderhof. Er veldig interessert i hvordan slike ting fungerer i praksis? Nå hadde jeg noen venner som var på "klosteret" hvor Peter Halldorf er. Det hadde vært en stor opplevelse.

Ellers - forsøkte du Ryanair? Jeg har kjøpt billett med Ryaniar på sparket 6-7 ganger - på dagen. Og det meste jeg har betalt er 800 kroner. Flere ganger bare 3-400 kroner inklusiv avgifter. Kanskje jeg har vært ekstremt heldig.

Ellers var det noen som fikk meg med på "soaking" i går. Det er populært her i Stavanger-området. Den store IMI-kirken har vært sentrum for store konferanser - og alle er blitt oppfordret til å lage soaking-grupper.

Jeg vil heller mer presist kalle det meditasjonsgrupper - meditasjon til musikk.

Det kjentes litt "sært" da madrassene ble lagt ut - gardinene trukket for - og alle skulle legge seg for å soake. Og CD'en med lovsang ble satt på.