onsdag, april 27, 2011

Blind kristen iraner vinner iranere for Jesus og styrker de troende

En blind iraners sanger fører nå til at mange iranere kommer til tro på Jesus. Det er Hovsepian Ministries som forteller dette i sitt siste nyhetsbrev som utkom i dag.

Mange husker sikkert Haik Hovsepian Mehr, tilsynsmannen for pinsebevegelsen i Iran, som ble drept i januar 1994. Hans familie har fortsatt hans arbeid med å nå Irans befolkning med evangeliet. Familien Hovsepian er svært musikalsk og frem til i dag har de produsert 40 lovsangsalbum på farsi, sammen med flere musikkvideoer.

Et av de mest unike lovsangsalbumene er laget av en blind iraner som er kristen. Sangene handler om hvordan hans åndelige øyne er blitt åpnet ved Guds nåde etter at han tok imot Jesus som sin personlige Frelser og Herre. Svært mange iranere blir sterkt berørt når de hører hans sanger.

Hovsepian Ministries lager også mye materiell som legges ut på nett gjennom Khaneye Pasastesh som betyr Lovsangens hus. Dette er ressursmateriell spesielt beregnet på lovsangsledere. Det er veldig sterkt å lese noen av tilbakemeldingene de får på denne tjenesten. Hør bare:

Fra byen Rasht: "Jeg er lovsangsleder for fire undergrunnsmenigheter i byen vår. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere for disse programmene fordi de har gitt meg en modell som jeg kan etterfølge og de har vært til kolossal hjelp. Jeg har lest mange bøker om hvordan man kan lede lovsang i små grupper, men nå ser jeg hvordan det fungerer i praksis."

Omid fra Afghanistan: "Jeg er lovsangsleder i Afghanistan. Jeg elsker deres sanger og jeg lytter alltid til dem. Hvilken utrolig flott webside dere har laget! Jeg visste ikke om at det fantes så mange gode sangere. Jeg bruker en del av de nye sangene i vår menighet og jeg planlegger å laste ned alle sammen, lage kopier og distribuere dem blant de troende her."

Alireza fra Ahwaz: "På grunn av sikkerhetsmessige årsaker kan vi ikke gå til kirken eller delta i lovsangsamlinger. Vær så snill å send oss det dere har av hva dere enn måtte ha av kristne sanger så vi kan vokse i troen. 50 sanger er bra, har dere mer er det enda bedre."

Sheida fra Tehran: "Jeg kan fremdeles ikke tro at de sangene jeg sendte dere nå synges av tusener i Iran. På vegne av alle kristne som skriver sanger i Iran vil jeg få takke dere for denne muligheten dere gir oss."

Hører jeg et aldri så lite halleluja for disse vitnesbyrdene?

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, HALLELUJA!

Tove O