onsdag, juni 01, 2011

Evangelisk menighet i Napoli opplever vekst

En evangelisk menighet er i ferd med å bygges opp i Napoli i Italia (bildet). Forsamlingslokalet de har var overfylt av mennesker ved to anledninger den siste tiden hvor det ble forrettet dåp. Barna satt på gulvet og de voksne var så mange at de måtte stå under hele gudstjenesten.

Menigheten ber om forbønn for en 16 år gammel jente ved navn Brenda, som tydelig var grepet og kalt av Gud, da hun var vitne til at hennes niese Antonella ble døpt. Menigheten ber også om forbønn for en nabo som har klaget til politiet fordi hun sangen fra menighetslokalet forstyrrer henne. Hun sliter med psykiske problemer.

Menigheten kan også fortelle om bønnesvar. Emanuele, sønnen til Noemi, som kommer fra Peru, ble nylig en kristen. Han er en tidligere alkoholiker, og på grunn av at han også var svært aggressiv skapte han mange problemer for sin mor. Nå forsøker han å vitne overfor sine venner. Mange av dem narkomane og mafia-medlemmer. Emanuele har nettopp bedt om å bli døpt og få en grundigere opplæring i kristen tro. Det er også flere andre som er blitt omvendt den siste tiden som nå ønsker å bli døpt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gode nyheter:) men bildet er fra Sorrento, hotell Tramontano i forgrunnen, hvor Henrik Ibsen skrev Gjengangere i 1881