tirsdag, juni 21, 2011

Hvert femte minutt drepes en kristen for sin tro!

Hvert femte minutt blir en kristen drept på grunn av sin tro!

Og da telles ikke de med som dør tilfeldig på grunn av andre årsaker.

De sjokkerende opplysningene fremkom på møtet til Organisasjonen for sikkerhet og samarbeide i Europa (OSSE), som nylig ble holdt i Bodello i Ungarn. Massimo Introvigne, som er mennesrettighetsrepresentant i OSSE fortalte at 105.000 mennesker drepes hvert eneste år på grunn av sin tro. Statistisk sett betyr det at en kristen drepes hvert femte minutt. Slik har situasjonen vært de siste 10 årene. Det betyr at ca 10.500.000 mennesker har gitt sitt liv for Jesus siden 2001.

Flere matyrer har gitt sitt liv for Jesus i det 20. århundre enn i alle de 19 andre århundrer sammenlagt. Verden er mer antikristen enn noensinne, og vår tid ligner mer og mer på den første kristne tiden hvor menigheten ble forfulgt og de kristne led martyrdøden nærmest som en uunngåelig følge av sin kristne tro.

Drapene på kristne skjer i hovedsak i muslimske land, men kristne forfølges også blant annet i Kina, Nord-Korea og Eritrea.

2 kommentarer:

Finn-Tore sa...

Har du noen referanse / link til hvor man kan lese mer om dette? Står ikke noe om dette på deres offisielle hjemmeside så vidt jeg kan se

Finn-Tore

Bjørn Olav sa...

http://www.persecution.org/2011/06/20/report-christian-dies-for-beliefs-every-5-minutes/