mandag, november 07, 2011

SISTE: Svært alarmerende opplysninger om den dødsdømte iranske pastoren

Fra kilder nær saken til den dødsdømte iranske pastoren, Yousef Nardarkhani (bildet), kommer det nå svært alarmerende informasjon:

Som tidligere nevnt her på bloggen har det fryktede sikkerhetspolitiet vært på besøk i cellen til Yousef Nardarkhani. Der har de etterlatt islamsk litteratur, som de har bedt Nardarkhani om å lese.

Sharia-lovgivningen i Iran er slik at myndighetene må gi en person tre muligheter til å omvende seg til Islam, før de kan drepe vedkommende.

David Parsons, talsmann for Internasjonal Kristne Ambassade Jerusalem og redaktør for den kristne utgaven av The Jerusalem Post, sier i en uttalelse at de nye opplysningene "er svært alarmerende".

Yousef Nardarkhani har tidligere vært utsatt for overtalelsesforsøk på å fornekte sin tro, men har avvist dette hver gang. Denne gangen er forsøkene fra iranske myndigheter enda mer alvorlig. Svarer han på benektende tre ganger på muligheten til å omvende seg, kan iranske myndigheter med loven i hånd, drepe ham.

De nye opplysningene gir oss også all grunn til å tro at Yousef Nardarkhani befinner seg i fengselet i Rasht, som ligger ved Det kaspiske hav.

Vi oppfordrer våre lesere til å intensivere forbønnen for Yousef Nardarkhani.

2 kommentarer:

Karin sa...

Vi kommer med ett nödrop till vår Himmelske Fader om Beskydd för denne vår älskade broder
Yousef Nadarkhani!Fader i Himmemlen Vi ber om Nåd för denne vår Älskade broder Yousef!
Bevara och Styrk Honom,och Låt Din Frid Få Vila Över Honom Fader! Amen,I Jesus Dyra Välsignade Namn!

Bjørg Wikheim sa...

Takk Gud for at du er med ham akkurat nå! Herliggjør deg i hans liv, Far, og la alle i fengselet få se hvem Du er! Takk at du tar hånd om hans familie og de som står rundt ham!