torsdag, februar 20, 2014

Tre syrere bestemte seg for å følge Jesus etter å ha møtt Gideon-misjonærer

Teamet fra Canada som Gideon International har i Russland har en utrolig historie å fortelle.

De har samarbeidet med Russian Ministries og lokale menigheter for å dele evangeliet, distribuere Bibler og nytestamenter i Russland i forbindelse med OL i Sotchi.

Tre unge menn (ansiktene deres er sladdet på bildet) som sannsynligvis aldri ville ha fått høre evangeliet i hjemlandet Syria, lærte Jesus å kjenne gjennom dette teamet, og overgav sine liv til Ham!

Det skjedde i byen Nalchik, hvor de tre syrerne studerte ved en teknisk skole drevet av muslimer. De tre kommer fra en av de krigsherjede byene i Syria. På gata traff de teamet fra Gideon, og fikk hver sine Johannes-evangelier. Teamet begynte å fortelle dem om Jesus. Spørsmålene deres var mange og oppriktige. Litt etter litt overbeviste Den Hellige Ånd dem om det som ble sagt. De bekjente sine synder, og inviterte Jesus inn i sine hjerter.

En av dem ble så berørt at han omfavnet en fra det canadiske teamet, og under gråt sa han: 'Takk, takk, tusen takk!'

La oss be for alle de som driver med evangeliseringarbeid under OL - at arbeidet skal bære rik frukt. La oss glede oss - sammen med himmelen - over de tre syrene som har fått sitt navn skrevet i Livets bok. La oss be om at de må bli bevart.

Ingen kommentarer: