mandag, februar 24, 2014

'Du elsker ikke familien min'

Det var en sterk opplevelse å lytte til bønnelederen, Rania Sayeigh, fra bønnehuset i Nasaret, som talte på bønnekonferansen på Grimerud i helgen.

Hun fortalte blant annet om hvordan Jesus hadde kommet til henne en dag, og sagt: 'Du elsker ikke meg!'

Hun kunne ikke forstå hva Jesus mente. Tross alt hadde hun holdt på med å be og lovsynge Jesus i 17 år i 'House of prayer and exploits'. Så hun spurte hva Jesus mente. Da fikk hun svaret: 'Elsker du Meg, elsker du også min familie'. Det var utfordrende for en araber å høre! Men gradvis avdekket Gud sine evige løfter til Israels land og folk for Rania, og en djup kjærlighet til jødene ble lagt ned i hennes hjerte. Og kjærligheten Rania fikk smittet over på de arabiske pastorene hun hadde kontakt med. Det fikk sitt fulle utløp under en bønnekonferanse i Israel, hvor 700 arabiske troende var samlet, og noen få messianske jøder, og de arabiske pastorene bøyde seg ved sine messianske jøder og vasket deres føtter.

Nøkkelen til hva Gud nå gjør - med tegn og under i Nasarets gater - handlet om å omfavne Guds løfteord til jødene, som Han ikke har trukket tilbake. Jeg satt og tenkte på dette i dag, da jeg lyttet til et intervju med David Demian, som leder Watchman for the Nations, med base i Canada.

David Demian forteller i dette intervjuet om hvordan de ba om vekkelse over Canada, og hvordan Gud minnet dem om at nøkkelen for å få denne vekkelsen, er å velsigne Israel. Det var utfordrende for David Demian. Han er egypter.

Men på samme måte med Rania Sayegh så begynte Gud å åpenbare sitt Ord for David Demian, og han så det samme som den arabiske kvinnen i Nasaret. Nøkkelordet er åpenbaring!

Vi forstår ikke hvorfor Israel er så viktig om ikke Gud åpenbarer det for oss.

Lytt gjerne til intervjuet med David Damian hvor han forklarer hva de måtte gjøre med hensyn til den skyld som hvilte på Canada for deres forhold til jødene, her:

http://www.youtube.com/watch?v=p6GyNwYiUCY

Ingen kommentarer: