søndag, oktober 15, 2017

Ba om en million adopsjoner istedet for en million aborter

I flere dager har Lou Engle (bildet) og hans bønneorganisasjon "The Call" holdt massemøter i USA's hovedstad, Washington. Mandag denne uken var det en helt spesiell samling for kvinner som ba sammen. Bønneoppdraget handlet om å be om en million adopsjoner, i stedet for en million aborter.

Samlingen har funnet sted på et stort grøntområde som går under navnet 'The Mall' i Washington. Mange har fastet og bedt, delt fellesskap og lovprist Herren. Det har vært egne møter hvor man har bekjent den synd som kalles rasisme og man har bedt om tilgivelse for rasistisk hat, urettferdighet og fordi man har omfavnet abort.

I forbindelse med den store bønnesamlingen i Washington har man også lansert en underskriftskampanje på nasjonalt plan, hvor man ønsker å sette fokus på de tusener av barn som drepes i mors liv i USA hvert år, og på den måten øve press på politikerne og juridiske instanser for å få endret abortlovgivningen.

Initiativtagerne til The Call ber om at Gud skal reise opp en ny generasjon gudfryktige jordmødre, som dem vi leser om i 2.Mosebok, som var så djerve at de sto imot Faraos krav, og om en ny generasjon som går i fotsporene til Ester og Debora.

Flere kvinner som talte på bønnesamlingen pekte på at mange kvinner i USA ikke føler at feministene representerer dem, men vil definere seg selv som 'døtre av Den levende Gud.'

Ingen kommentarer: