mandag, september 21, 2015

19 årig kristen jente banket opp og voldtatt i Uganda

En 19 år gammel student ved St.Mary's Teachers College i Bukeda (bildet), drøye 80 kilometer fra byen Mbale i Øst-Uganda, er blitt banket opp og voldtatt fordi hennes familie er blitt kristne.

Angrepet fant sted i det den 19 år gamle jenta var i ferd med å returnere til klassen sin 9. september. Da angrep tre menn henne og sa at de var blitt kjent med at hennes foreldre var blitt kristne.

Det er Morning Star News som melder dette.

19 åringen forteller:

'Jeg forsøkte å rope, men de blokkerte munnen min, og dro meg med makt bort fra stien. Jeg hørte en av dem si til den andre at de burde drepe meg fordi mine foreldre hadde forlatt Islam. Men den andre svarte: Vi er ikke sikre på om denne jenta er kristen'.

I stedet for å drepe henne mishandlet de henne og voldtok henne. Mishandlingen var så brutal at hun fremdeles er på sykehus for å behandle de omfattende skadene.

Den 19 år gamle jenta, hvis identitet holdes skjult, ble først funnet dagen etter overgrepet. Saken er anmeldt til skolen og til politiet. Foreldrene forlot Islam for fem år siden, og ble tatt opp som medlemmer av den romersk-katolske kirken i Bulefe.

Ingen kommentarer: