mandag, september 07, 2015

Wayne Hilsden takker av som pastor i Kings of Kings Community i Jerusalem

Wayne og Ann Hilsden, mangeårig pastorpar for Kings of Kings Community i Jerusalem, overlot stafettpinnen til Chad og Rebecca Holland denne helgen.

Bildet er fra gudstjenesten søndag hvor menighetens eldste la sine hender på de to parene og ba for dem og velsignet dem.

Wayne Hilsden har vært pastor for Kings of Kings Community siden 1983. Han vil fortsette som president for Kings of Kings Ministry og preke en gang i måneden. Pastor Hilsden trer nå inn i tjenesten som leder av Fellowship of Israel Related Ministries. Dette er et globalt fellesskap av bibeltroende som vil arbeide for å kultivere Messias-sentrerte relasjoner som velsigner Israels innbyggere, enten de er jøder, arabere eller kristne - og det jødiske samfunnet verden over.

Historien til Kings of Kings Community startet i 1983 da Ann og Wayne Hilsden kom til Jerusalem, sammen med sine to sønner og et kanadisk ektepar, Kathy og Jim Cantelon, for å grunnlegge en menighet der. Det hele startet som en bibelstudiegruppe og har utviklet seg til å bli en av de mest solide og største evangelikale menighetene i Israel. Den har stor nasjonal innflytelse.

Ingen kommentarer: