fredag, september 18, 2015

Hindu-ekstremister angrep bedende kristne i landsby i India

Seks kristne ble skadet da hindu-ekstremister angrep en gruppe kristne som ba i en landsby i den indiske delstaten Jharkhand. Hendelsen inntraff tidligere denne måneden.

Angriperne - 15 i tallet - truet med å 'gjøre slutt på' de 30 kristne som var kommet sammen for å be. De var bevæpnet med skytevåpen, klubber, økser og spader. Det er Morning Star News som melder dette.

To representanter for hindu-ekstremistene ba pastoren og de øvrige som deltok på bønnemøtet, om å gå ut av lokalet de var samlet i, men de kristne nektet å etterkomme ordren. Hindu-ekstremistene ødela først motorsykkelen til pastor Saravajt Bharti, og dro med seg assisterende pastor Mitilesh Kumar, og krevde at de kristne skulle begynne å tilbe hindu avguder. Da de bedende kristne nektet nektet dette, ble de angrepet av mobben.

Flere av de kristne ble banket kraftig opp, og noen av dem behandles fortsatt på sykehus. En kvinne i 60-årene fikk store skader i sine hender.

Siden april i år har kristne i denne landsbyen vært utsatt for et betydelig press om å gi opp troen på Jesus, og bli hinduer. De står faste i troen. La oss huske dem i våre forbønner.

Ingen kommentarer: