torsdag, september 03, 2015

Undervisning om bønn i Kolbotn

Gårsdagen var en av få dager da det ikke ble publisert noen bloggartikkel. Det skyldes at jeg var opptatt med møter i Pinsekirken Kolbotn.

Tirsdag kveld var det samling for 'Bønn for Follo', hvor jeg underviste om det personlige og hverdagslige bønnelivet. Dette var en samling for alle pinsemenighetene i Follo. Onsdag fortsatte bønneuken for Pinsekirken Kolbotn, hvor jeg snakket om det indre livets bønn og betydningen av den åndelige lesningen, spesielt den daglige lesningen av Bibelen.

Det var godt å møte pinsefolket igjen, og særlig se igjen gode venner fra tiden jeg hadde i denne menigheten i den prosessen som førte til at menigheten fikk ny pastor. Med Olaf Flateland har menigheten fått en god og trygg hyrde med solid bibelkunnskap, trygt forankret i evangelikal trosoverbevisning. Denne menigheten betyr veldig mye for meg og jeg setter stor pris på å bli invitert til å feire gudstjenester og sammenkomster med dem.

Det var rørende og kjentes veldig godt når gårsdagens samling ble avsluttet med at de som deltok kom fram for å be for meg.

Ingen kommentarer: