søndag, mars 12, 2017

Kidnappet malaysisk metodistpastor fryktes myrdet

Fredag 3. mars skrev jeg om den malaysiske metodistpastoren, Raymond Koh, som av ukjente grunner er blitt kidnappet i hjemlandet. Nå frykter hans sønn for at faren kan være drept.

Ingen har hørt noe verken fra kidnapperne eller fra ham selv på flere uker. Flere biler var involvert i kidnappingen, som skjedde bare noen få hundre meter fra en politistasjon. Selv om det ikke har fremkommet noen forklaring på hvorfor pastor Koh er blitt kidnappet, har det kommet antydninger om at han er blitt beskyldt for å lede muslimer til tro på Jesus. Han skal ha fått et brev inneholdende en kule noe som ble ansett å være en dødstrussel. Politiet skal ha arrestert en mann i forbindelse med kidnappingen, men det har ikke ført til noe gjennombrudd i saken. Kidnappingen skjedde om morgenen 13.februar i år.

Pastor Raymond Koh er en stillferdig mann. I 2004 startet han opp et arbeid i Taman Sri Manja for å hjelpe enslige mødre, narkomane og ofre for HIV/AIDS. Samtidig sørget han for å i gratis engelskundervisning og leksehjelp til barn. Hans arbeid nyter stor anseelse.

La oss fortsette å huske ham og hans familie i våre bønner.

Billedtekst: Metodistpastor Raymond Koh og hans kone.

Ingen kommentarer: