onsdag, mars 15, 2017

Heltemodig innsats for å nå Nord-Korea med evangeliet

Jeg ble så grepet av denne rapporten fra det svært risikofylte arbeidet med å nå Nord-Korea med evangeliet, så jeg valgte oversette den til norsk. La oss øke bønnetrykket for Nord-Korea og for alle heltene som står midt oppe i dette arbeidet:

"Klokka var 22.00 idet bilen deres kjørte nedover den møkkete veien langs den kinesiske grensen mot Nord-Korea. Sjåføren, en arbeider fra Voice of the Martyrs, hadde slått av hovedlysene, for å redusere muligheten for at kinesiske eller nord-koreanske grensevakter skulle oppdage dem. Bare det svake lyset fra månen og stjernene lyste opp deres vei.

Etter å ha kommet frem til et lite hus, gikk de raskt fra bilen til huset slik at nysgjerrige naboer ikke ville se dem, spesielt ikke utlendingen. Når de kom innenfor døra, ble deres oppmerksomhet øyeblikkelig dratt mot en ung mann som satt foran et fjernsynsapparat og så på Jesusfilmen. Han var en nordkoreaner som hadde krysset elva og kommet seg inn i Kina for å få disippeltrening. Med det samme han var ferdig med å se filmen skulle han foreta den farlige reisen tilbake til Nord-Korea.

For å hindre ytterligere farlige situasjoner både for den unge mannen og eierne av huset, dro gjestene igjen etter et kort møte, den samme veien som de kom. Idet de kjørte tilbake den samme møkkete veien med billysene slått av, ba en av de besøkende inderlig til Gud for den unge nordkoreaneren som nå skulle foreta den svært risikofylte reisen tilbake til hjemlandet med sin nye kunnskap om evangeliet. Alle som blir tatt for å forlate Nord-Korea illegalt, uten å bestikke politivaktene, blir arrestert eller skutt."

Ingen kommentarer: