lørdag, juni 09, 2018

Rekordoppslutning om bønn for Sverige

Sveriges kristne samler seg for å be for sitt land. På nasjonaldagen ble det bedt på 248 steder i 169 kommuner! Og antallet som deltar i disse bønnesamlingene blir stadig flere. Dette er virkelig et stort takkeemne!

I fjor ble det holdt 230 bønnemøter i 166 kommuner.

Lederen for Sverigebönen, Patrik Sandberg, gleder seg stort. Han har de siste årene vært vitne til at stadig flere svensker slutter seg til denne nasjonale bønnesamlingen 6.juni. Og det er også et svært gledelig tegn at stadig flere pastorer og kristne ledere blir involvert. Det vil føre til et større eierskap når det gjelder denne nasjonale bønnesatsningen på det lokale planet.

Til Världen idag sier Patrik Sandberg at det nasjonale bønnenettverket, Sverigebönen, i forkant av den nasjonale bønnedagen, har fått en Herrens tiltale om at en ny sang skal høres i nasjonen.

"En enorm bønneskål er blitt fylt i løpet av nasjonaldagen," sier Patrick Sandberg til Världen idag, og legger til: "og Bibelen forteller oss at disse skålene skal tømmes ut. Med stor interesse har vi merket oss at sangen på en helt spesiell måte har hatt en spesiell plass sammen med alle bønnene som ble bedt 6. juni. Gud vil omforme sitt folk som pottemakeren gjør med en skål som er mislykket. Gud er så mektig, så stor at Han kan forme det om som har gått galt."

Ingen kommentarer: