lørdag, juni 02, 2018

Verdenskjent misjonsleder inviterer på en kaffekopp på 20 jernbanestasjoner i anledning 80 års dagen hans!

Ordinær, nei, se det passer ikke på ham. Alminnelig? Absolutt ikke. Radial. Det passer bedre. Helhjertet, også. Noe annet er brennende, visjonær, helstøpt.

Jeg snakker om George Verwer. Grunnleggeren av Operasjon Mobilisering. Det som er helt uforståelig er at han fyller 80 år 3. juli. For George Verwer er i mine øyne evig ung.

I går fikk jeg nyhetsbrevet hans i posten. Der forteller han om den mest originale 80 års feringen noensinne. I hvert fall som jeg har hørt om.

George Verwer elsker tog. Som meg. I 55 år har togstasjoner vært viktig for ham. Ja, helt siden denne amerikaneren kom til Storbritannia første gang. Nå inviterer han til at alle som har lyst kan møte ham på forskjellige togstasjoner rundt om i Storbritannia, Tyskland og Frankrike i tiden 2. juli til 6.august. Da vil George Verwer bli å treffe mellom klokken halv elleve på formiddagen til syv om kvelden. Du kan se etter ham på Starbucks eller Costa eller Cafe Nero. Han tilbyr en prat, en bønn, et bilde og en gratis DVD. Det siste er et av hans kjennetegn! Alltid en bok eller en DVD som kan fortelle deg om Jesus! For det er Jesus det dreier seg om for George. Han skal ikke ha penger av deg, og eller ingen gaver. Men han vil gjerne velsigne deg. Veldig ulikt mange andre, hvor det stadig er snakk om penger.

Jeg var så heldig at jeg fikk tilbringe en dag med George Verwer for en del år siden. Han spurte meg om en ting. Om jeg hadde et bilde av meg selv. "Da blir det letter å be for deg, når jeg ser bildet av deg," sa han og viste meg bønneboken sin. Den var full av bilder av mennesker han ba for regelmessig. Så snakket vi om mangt og mye jeg har tatt med meg videre i livet. Alt han lærte meg har vist seg å holde i praksis. I hverdagene.

Her kan du treffe George Verwer og feire 80 års dagen sammen med ham;

Mandag 2. juli: Paddington, London
Tirsdag 3. juli: Euston station, London
Onsdag 4. juli: Cardiff Central
Fredg 6. juli: Stuttgart, Tyskland
Tirsdag 10.juli: Charing Cross, London
Onsdag 11. juli: Birmingham New Street
Fredag 13. juli: Exeter St. David's
Lørdag 14. juli: Bristol Temple Mead
Tirsdag 17. juli: Kings Cross, London
Torsdag 19. juli: Plymouth
Lørdag 21. juli: Glasgow Central
Tirsdag 24. juli: Paris Nord, Frankrike
Lørdag 28. juli: Manchester Piccadilly
Mandag 30. juli: Brighton
Tirsdag 31. juli: Victoria station, London
Onsdag 1. august: St.Pancras, London
Torsdag 2. august: Liverpool Street, London
Fredag 3. august: Crewe
Lørdag 4. august: Newcastle
Mandag 6. august: Liverpool Lime Street

Synes du det mye? Ikke for George Verwer. Han elsker å ta toget. Tar seg gjerne en høneblund og stort sett er han hjemme hos kona hver kveld. Drena fyller 80 år 2.juni

Ingen kommentarer: