lørdag, juni 16, 2018

Jødehets på matfestival i Oslo

Fullstendig uakseptabelt, skammelig og sjokkerende! Reaksjonene er sterke etter at den norsk-iranske rapperen Kevah brukte en matfestival i Oslo i dag til å hetse jøder. Han ropte ut:

"Er det noen muslimer her? Eid mubarak til dere. Er det noen kristne her? Er det noen jøder her? (Pause) Fuck jøder. Neida, jeg bare kødda."

I følge VG Nett var det slik ordne falt. 23 åringen har beklaget det hele på sin Facebook-profil, og at hans uttalelser ikke er ment å være antisemittiske. Det skjedde først etter at reaksjonene kom, og rapperen har et stort forklaringsproblem. For bare to dager siden la Kevah ut følgende på sin Twitterkonto: "Fuckings jøder er så korrupte."

Arrangøren av Gatematfest 2018 reagerte skarpt på det som skjedde. Det var mange barn tilstede. Norges største plateselskap, Universal Music, som har denne rapperen i stallen, tar også skarp avstand fra disse famøse uttalelsene.

Det burde vi alle gjøre. Kevah burde ikke inviteres til noen musikkfestivaler, scener, TV, Radio eller opptre i noen sammenheng. Dette må vi alle ta klar og skarp avstand fra.

Ingen kommentarer: