torsdag, juni 28, 2018

Sykdom, lidelse, hat har ikke det siste ordet - Gud har

Dagene mine er utfordrende og tøffe akkurat nå. Ved siden av utfordringene med Parkinsons har jeg de siste fire-fem dagene hatt kraftige følinger. Blodsukkeret har gått så lavt at jeg må få hjelp til å få i meg noe å spise. Dette skjer flere ganger om dagen. Hva det skyldes vet jeg ikke, men varmen kan kanskje spille en rolle. Jeg skal være så ærlig å si at jeg blir redd av og til. Blir også så sliten at det er vanskelig å stå på beina. I dag skal jeg til fastlegen min, så får vi se hva hun har å si.

I går fikk jeg besøk av en god venn som var hos meg en stund. Dermed fikk May Sissel muligheten til å gjøre nødvendige ærender. Takk Gud for venner!

Samtidig som dette skjer har to personer, som i flere år har spredt løgner om meg, våknet til liv og fyller sosiale medier og kristen dagspresse og deres debattsider med grove usannheter og sjikane mot meg og den tjenesten jeg står i. Så mye ondskap det finnes! Men kanskje vi gjør noe riktig når hatet tyter frem?

Hendelsene de siste dagene har minnet meg om noen ord fra Åpenbaringen. De kom så klart til meg mens jeg satt ute i den svale kveldsbrisen i hagen vår i går kveld. Der heter det:

"Jeg er Alfa og Omega, sier Herren Gud, han som er og som var og som kommer, Den allmektige." (Åp 1,8)

Hvilket håp. Alfa og Omega er de første og siste bokstavene i det greske alfabetet. Alt begynner med Kristus. Han er før alle ting, men alt slutter også med Kristus. Det er Gud som får det siste ordet. Ikke sykdom, ikke lidelse, ikke de som driver med sjikane og hatytringer, ikke Bjørn Olav, men Herren selv. Det gir meg håp!

Kristus er OMEGA! Slutten!

Ingen kommentarer: