mandag, mai 30, 2022

Hundrevis av koreanske forbedere kommer for å be for Amerika på årsdagen for historisk Billy Graham Crusade


Fra 1. til 5. juni vil hundrevis av forbedere fra Sør-Korea være i 20 byer over hele Amerika for å be om vekkelse, og lederen for en nasjonal bønnebevegelse oppfordrer kirker over hele landet til å holde sine egne bønnemøter samtidig.

"De vil komme til byer fra kyst til kyst og grense til grense for å be morgen middag og natt," sa P. Douglas Small, president for Project Pray, som er vertskap for "America's Prayer Meeting."

Small oppfordrer kirker over hele landet til å åpne dørene for bønn i løpet av den tiden, som kulminerer 1.pinsedag, 5. juni.

"Vi ber kirker om å åpne dørene sine og kalle til bønn. Å være vertskap for bønnemøter, ikke forkynnelsesmøter, bønnemøter for å be for denne nasjonen, for vekkelse og åndelig oppvåkning," sa han.

De 20 teamene med forbedere er tilknyttet World School of Prayer i Seoul, Sør-Korea.

Forbederne er på besøk på 49-årsdagen for Billy Grahams korstog i Seoul i 1973. Den historiske begivenheten gikk fra 30. mai til 3. juni og trakk mer enn 3 millioner mennesker, med omtrent 75 000 av dem som forpliktet livet til Kristus.

Koreanske kristne sier at det endret retningen til nasjonen.

«Etter korstoget brøt bønnevekkelsen ut i mange forskjellige kirker i Sør-Korea. Til og med vekkelse brøt ut … og kirker begynte å vokse,” sa Aaron Park, administrerende direktør for World School of Prayer. "Gjennom bønnevekkelsen og kirkeveksten ga Gud oss velsignelsen, økonomisk og åndelig."

Nå vender barnebarna til denne vekkelsen tilbake for å gi Amerika et åndelig løft.

"Vi innser at det er på tide for oss å gå og betale tilbake vår åndelige gjeld til Amerika med bønn, så la oss gå og ydmykt tjene den amerikanske kirken med bønn," sa Park.

 Søndag 29. mai holdt Project Pray en spesiell sending kalt "America's Prayer Meeting" fra Billy Graham Archive and Research Center på campus til Billy Graham Evangelistic Association i Charlotte, North Carolina. Senteret vil være et sted hvor mennesker fra hele verden kan komme og studere nedtegnelsene og historiske dataene om hvordan Gud brukte Billy Graham og hans organisasjon for å bringe vekkelse.

Dr. David Bruce, Executive Vice President for Billy Graham Evangelistic Association og tidligere personlig assistent for Billy Graham, sa at det er passende at det splitter nye senteret vil bli introdusert for verden ved å snakke om bønn.

"MR. Graham ville vært så fornøyd at den aller første begivenheten, de første øyeblikkene av denne bygningen, har å gjøre med bønn, sa Bruce. "En av tingene som preget Mr. Grahams liv, så lenge jeg kjente ham... han var en bønnens mann selv, ville at alt skulle begynne og ende i bønn."

Dr. Tom Phillips, seniorrådgiver for Billy Graham Evangelistic Association, og tidligere korstogsdirektør, sa at Billy Graham inderlig søkte Gud for vekkelse i Amerika.

"MR. Graham, fra 1949 … hele veien ‘til nesten hans død, fortsatte å si det samme: ‘Jeg ber om en gammeldags, hellig ånd, himmelsendt vekkelse som ville feie Amerika fra kyst til kyst.’»

«Hvordan vi trenger det nå, og å ha våre koreanske brødre og søstre sammen med våre amerikanske brødre og søstre for å be sammen fordi jobben vår er å gå ut i hele verden og forkynne evangeliet som var Billy Grahams kall, det er vårt kall i dag, men det begynner i bønn," sa Phillips.

Small sa at det ikke er tilfeldig at de koreanske forbederne kommer på årsdagen for Seoul-korstoget. "Vi tror at dette kan være et vannskille for Amerika, som ikke bare beriker oss, men forandrer nasjonen," sa han.

- CBN News/Oversatt til norsk av Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: