onsdag, mai 04, 2022

Vil du være med på å be for Finnmark og grenseområdene til Russland?

I noen uker nå har jeg hatt gleden og privilegiet å be for Finnmark og grenseområdene mellom Norge og Russland sammen Willy Gryting og ekteparet Beate og Jørn-Ivar Holmgren. Vi har bedt over zoom. Det fungerer aldeles utmerket. Vi ber om vekkelse, beskyttelse, frelse og vi velsigner land og folk på begge sider av grensaene til Norge.

Ekteparet Holmgrem har med base i Alta frikirke et genuint kall til å forkynne Guds ord på små og store steder i Finnmark. Behovene er store, eller for  å sitere Jesu ord: "Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor høstens Herren om å drive arbeidere ut til sin høst." (Matt 9,37-38)

Vi tror at Herren har lagt Finnmark på flere forbederes hjerter, og nå vil vi gjerne komme i kontakt me dere. Vil du være med på å be for Finnmark og grenseområdene til Russland er du hjertelig velkmmen til å be sammen med oss på zoom hver mandag klokken 10.30. Du får tilsendt innloggingskode via mail. Du som vil be, men ikke på zoom, og kanskje til andre tider og på en annen dag, kan få tillsendt bønneemner og en egen bønnemail. Den sendes ut av Jørn-Ivar. Ta kontakt med ham via: 

jiholmgren@icloud.com

Det har vært så fint å be sammen med Willy, Beate og Jørn-Ivar. Nå ser jeg frem til å be sammen med flere som har fått nød for Finnmark og nordområdene. Gud talte til meg om dette for en tid tilbake, og nå ser vi starten på noe. Det er plass til flere forbedere.

Billedtekst: Ei fiskeskøyte fra Sør-Varanger. Foto: Pixabay

Ingen kommentarer: