onsdag, mai 25, 2022

Mer enn 100 iranere og afghanere døpt


David Yeghnazar, daglig leder for misjonsorganisasjonen Elam Ministries, forteller i organisasjonens siste nyhetsbrev at mer enn 100 iranere og afghanere er blitt døpt på bekjennelsen av sin tro på Jesus som sin Frelser og Herre.

Ved en stor gudstjeneste i et land nær Iran, avgav disse nye troende - hvorav mange hadde kommet til tro som et resultat av en nylig evangeliseringsaksjon - en offentlig vekjennelse av sin tro. Blant dem var Ali.

For mange år siden hadde Ali blitt fengslet i et iransk fengsel sammen med den kristne lederen Farshid. Under fengslingen deres hadde Farshid delt evangeliet, men Ali var ikke interessert. Da Ali uventet møtte Farshid igjen i år i forbindelse med et utadrettet arrangement for ffarshi-talende, ble hjertet hans berørt av Farshids vitnesbyrd. Ali ga sitt liv til Jesus og ble med i en lokale husmenighet. Etter dåpen er han veldig spent på å vokse i troen når han fortsetter i et disippeltreningskurs sammen med en venn.

"Guds Ånd var i arbeid i forbindelse med denne gledesfylte dåpsgudstjenesten: en håndfull gjester ble så rørt over det de så og hørte at de ga sitt hjerte til Jesus akkurat der og da. De blir også disipler som en del av en lokal menighet," skriver David Yeghnazar.

På vegne av alle disse menneskene sier jeg takk for at dere står sammen med oss.

Billedtekst: Fra en dåpshandling. Illustrasjonsfoto.

Ingen kommentarer: