søndag, september 05, 2010

300.000 nye misjonærer for å nå de unådde

Det er svært interessante opplysninger, min gode venn, Erik Jensen, kommer med i siste nr av Rapport fra Asia. Erik Jensen, som er misjonskonsulent for misjonsorganisasjonen AsiaLink og pastor i Forsquare menigheten Livets Vann på Stathelle, skriver om "Tilbake til Jerusalem" visjonen. Du kjenner sikkert til denne visjonen som går ut på å sende 10 prosent av sine ledere - det vil si 100.000 misjonærer - langs de gamle handelsrutene i retning av Jerusalem.

Nå viser det seg at det ikke bare er de kinesiske kristne som har grepet denne visjonen. Nå kommer også koreanerne med!

Jensen, som tolket den japanske legen, Dr Kanayama, på Oase i år, kan fortelle at Kanayama, som har legepraksis i USA, også arbeider som internasjonal misjonskonsulent for en koreansk misjonsorganisasjo ved navn Intercp. Den ble grunnlagt i 1983. Denne organisasjonens mål er å trene 100.000 misjonærer som kan stå sammen med kineserne og de andre nasjonene for å fullføre oppdraget om å nå alle unådde folkeslag.

Og som om ikke dette var fantastisk gode nyheter i seg selv, så begynner også indiske kristne å tenne på visjonen! India vil også trene 100.000 kristne til å stå sammen med kineserne og koreanere!

Nå mener flere at vi allerede innen 2030 vil ha nådd alle folkeslag med evangeliet! Og da vet vi jo hva som skjer! Kongen kommer tilbake.

Ingen kommentarer: