torsdag, september 16, 2010

Teologisk seminar i USA tar vare på upublisert materiale etter Francis Schaeffer

En stor samling med brev og korrespondanse, upublisert materiale og lydopptak etter en av vår tids mest kjente apologeter og største kristne tenkere, Francis Schaeffer (bildet), er donert til Southeastern Baptist Theological Seminary i Wake Forest, North Carolina.

Dette vil gjøre det lettere for alle som vil studere livet og tjenesten til denne bemerkelsesverdige mannen som, mer enn noen annen i det 20 århundre, holdt frem Bibelen som Guds evige, uforanderlige, autoritative ord, mot tidens sterke liberale krefter og på den måten hjalp unge studenter og søkende mennesker til en levende tro på Jesus. Avisen Norge idag har nylig publisert hans fantastiske bok: Skjebnetid. Boken ble første gang utgitt av Ansgar forlag, og bør leses av alle som er opptatt av en sunn og sann kristen tro i en tid av forandring og hvor folk kastes hit og dit av et hvert lærdomsvær.

Svigersønnen til Francis Schaeffer, Udo Middelmann, som er president for Francis Schaeffer Foundation, uttrykker stor glede over at deler av Francis Schaeffers livsverk nå blir tatt vare på.

Ingen kommentarer: