fredag, september 03, 2010

Vi trenger en fornyet tro på Guds kraft

"Vi må være de som dreper kjempene, ved å ha en fornyet tro på Gud Den Allmektige," sa den nye presidenten for Sørstatsbaptistene, Frank Page (bildet), med henvisning til Davids kamp mot Goliat, da han besøkte stabsmedlemmene i California Southern Baptist Convention, 1. september.

"Selv om pesimisme, frykt, nederlag og negativisme er fremheskende over hele vår nasjon, så er det håp om en holdningsendring, for Gud har den hele og fulle kontrollen," la Page til i sin hilsningstale.

Page snakket om at flere blant Sørstatsbaptistene snakker om at den beste tiden ligger bak dem:

"Men vi må ikke glemme at vi så mer enn to prosent økning i antall dåpshandlinger fra 2008 til 2009," sa Page og la til at Davids kamp mot Goliat burde inspirere oss. Kjempene kan nedkjempes av mennesker som er djerve på Guds vegne, fordi det er Hans kamp, ikke vår. Og selv den lille kan bli en helt.

"Nøkkelen er ikke menneskelig kraft, men at vi får en fornyet tro på Guds Den allmektiges kraft," sa Frank Page.

2 kommentarer:

Broder i kristus sa...

Jeg så på filmen om mirakler der en ting traff meg balansen mellom å la Jesus gjøre jobben med å slippe Han til istedenfor å være flinke predikanter.(se andre filmen om hvordan vekkelsen startet)
jeg tror balansen mellom seriøse ledere som forstår sin plass bak Jesus uten å ta av med ydmykhet se at det er menigheten sammen som skaper forholdene til at Jesus kan fryde seg der !!!
Er det svake ledere som jager opp forsamlingen for selv å miste bakkekontakten går det galt.

Er det predikanter som er redd for å gjøre noe galt som holder i Guds ord uten å våge å slippe kraften til så binder det også ånden.

Jeg har en drøm om en gang å oppleve en menighet som lar menigheten kjenne at dem felles åpner for Jesus med å slippe hjertene fri og sammtidig har ydmyke veiledere til å støtte dem som trenger støtte til å forløse smerten uten SIRKUS.

Umodene ledere er som umodene barn som glemmer hele menigheten når Jesus setter igang.Tenk om Modene kristene kunne skape liv og struktur i menigheten slik at ånden kunne virke helbredene på en sterk kraftful måte.

Oppskrift fra Jesus min beste venn.

Nr.1
Predikantens oppgave er å undervise i hvordan Jesus kjærlighet kan virke igjennom alle som åpner sine hender i kjærlighet til Han.Undervisningen i om den Hellige ånd hvordan den i Guds ord blir beskrevet i GT som kraften som fyller tempelet fra gulv til takk.Nå vet vi at tempelet er bilde på den kristenes legeme så det er å bli fylt med den hellige ånd.Dette kan bere skje med at vi bruker den frie viljen til å si ja.Man må også lytte til Gud i sitt indre for å åpne for salvelsen.
AT GUD VIL VIRKE IGJENNOM OSS FOR VI ER TEMPLER.


Nr 2 alle i menigheten må føle at dem er med å tar imot Jesus kraft sammen. Dette men å gå inn i seg selv å våge å kenne på Jesus kjærlighet i hjerte som Han bor i.Mange kristene tror at dem har alt bare fordi dem er kristene men vil bli overasket hvor mye kraft Gud har til oss når vi våger å åpne opp for den hele fylden som får hjeret beger til å flyte over av kjærlighet til hele verden.
SAMMEN ER MENIGHETEN OGSÅ EN KROPP SOM KAN SAMMEN SKAPE MED JESUS

Nr 3. Kjærligheten deles med hele verden med å la Jesus stråle igjennom menigheten slik at alle hjertene kan lyse for verden.

Den dagen hvert møte bli ett sterkt Hellig Ånds arbeide for hele menigheten uten sirkus for alle er med å skaper ett felleskap som gjør at Ånden kan virke slik den skal å pygge menneske og menigheten opp.
Da ville hysterisk rus bli erstattet av Hellig nærvær av Jesus som en salig kjærlighet.

Må alle kristene bli trent i din indre kraft i dem Jesus uten frykt fra bokstav prester som ikke vil slippe deg til.Det ber vi deg om Herre og Gud

Cato sa...

Jeg liker sørstatsbaptistene, Bjørn Olav,de er bibeltro og misjonerende!

Hilsen
Cato I.