mandag, september 06, 2010

Norges første 24/7 bønn- og lovprisningssenter

Om snaut en måned, det vil si fredag 1. oktober får Norge sitt første 24/7 bønnehus- og lovprisningsalter. Det er all god grunn til å rope et høyt halleluja!

24 timer, syv dager i uken, året rundt skal det bes på Grimerud gård på Ottestad i Stange på Hedmark. Dette er hovedsenteret til Ungdom i Oppdrag i Norge.

Primus motor i det hele, og en av initiativtagerne, Tom Anders Olsen, som også er bønneleder for Ungdom i Oppdrag, skriver i en epost at de ønsker at dette skal bli "et bønn- og lovprisningssted hvor Herrens herlighet kan hvile, hvor Hans navn blir løftet opp og hvor vi løfter opp Norge og nasjonene til Gud."

I eposten skriver Tom Anders følgende:

"Vi vil være med å forberede bruden for Herren, en ren brud som lever i nærhet til Ham, som vokser i åpenbaring og kunnskap om Ham og blir gjenopprettet til slik Gud vil ha henne. Han ønsker seg en overgitt brud som i ydmykhet og lydighet følger Ham. Gud har særlig gitt oss verset fra Joel 2,15 til oppstarten: "Blås i basunen på Sion, tillys en hellig faste, kall sammen en hellig forsamling." Vi trenger å be om nåde for vårt land og at Jesu menighet i Norge våkner. La oss derfor komme sammen for å søke Ham."

Jeg gleder meg stort over det som skjer på Grimerud, og håper og ber om at mange vil bli involvert i dette arbeidet fremover. Senteret trenger også vår økonomiske støtte. Tom Anders nevner følgende måter vi kan involvere oss:

1.. Du kan gi en gave til oppstartskostnader. Bruk kontonummer 3000.14.69378. Merk giroen med: Bønn 24/7. Hvis du oppgir navn og personnummer kan du få skattefritak på gaven.
2.. Du kan være med å be for det Gud gjør, for oss og for landet vårt.
3.. Ønsker du oppdatering fra oss, send oss en mail om det; til: restore@ywam.no
4.. Du kan komme hit og bruke tid i bønnerommet. Vi tilbyr overnattingsmuligheter på Grimerud. For overnatting, kontakt sentralbordet på 62 57 43 00 mellom 9 og 16 på hverdager.
5.. Vil du være med på ukentlige eller månedlige økter i bønnerommet? Ta kontakt. Vi har et særlig behov for flere lovsangsledere."

Ingen kommentarer: