torsdag, september 30, 2010

Til alle dere som ber for meg

Her kommer en liten oppdatering til alle dere som har bedt for meg de siste dagene:

De kommunale myndighetene trenger ennå mer tid på å fatte et vedtak, så vi fortsetter å be om at vi vil få muligheten til å kunne drive vårt bønnearbeid fra det aktuelle stedet det er snakk om. Jeg kommer tilbake med mer når jeg vet noe.

Gårsdagens møte med nevrologen var positivt i den forstand at de ikke fant noe mer, men negativt i den forstand at de heller ikke kan hjelpe meg med de utfordringene jeg må står midt oppe i. Det er mange slitsomme dager hvor sykdom setter sitt preg på mye. De tre sykdommene jeg sliter med påvirker gjensidig hverandre, og bivirkninger av medisiner og sykdomssympotomer setter meg i perioder helt ut. Denne natten ble veldig tøff. Takk til alle dere som ber for meg.

I dag skal jeg møte styret og senere medlemmene av Nasjonalt Bønneråd. Det ser jeg frem til. Så blir det litt feiring av 52 års dagen.

På bildet ser du min gode venn Finn Rune og meg utenfor huset til broder Robert i Hylland Munkelyd.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer SÅÅÅÅ mye med dagen!

Du ser så sunn og frisk ut, på bildet, Mr. Skjønner ikke hvorfor så mye prøvelser møter Deg, min venn, Hr, Bjørn Olav Hansen. Men vi står sammen, bl a i bønn. Hørte i sted Zac undervise om A Life of Peace. Og et liv i fred finner man fullkomment uttrykt i tilstedeværelsen av Kristi nærhet. Den er ALLTID tilgjengelig. Totalt kaos virker så mye utenfor (kristenheten også) Men hos Ham, KUN hos Ham, min elskede Frelser og Herre finner sjelen FRED, fred som overgår all forstand.
Uansett omstendigheter og vanskeligheter av ymse slag, Bjørn Olav, Han er med – bærer igjennom – og aller viktigst :
Jesus Kristus VET grunnen for prøvelsene, smertene og det ”merkelige” som skjer - og Han VIL føre oss dit Han ønsker som gjester her på jorden. Dører åpnes, andre stenges. I inderlig bønn og varhet fpr Herrens ledelse, så åpenbarer Gud Sin vilje. For den som søker Ham av hele sitt hjerte – lar Gud få svar. Før den jeg lytter på nå (underv. av Zac) så lyttet jeg til ”A Life of self Acknowledgement”. Selverkjennelse er viktig, men ikke så helt bra og grave for dypt – sitt indre - Fokuset MÅ alltid være Jesus Kristus og Hans Lys, For i denne mørke verden (i oss også; kjødet m.m.) så er det mye guff. Slik det skal være! Men vi må vise verden der ute begeistring!! Fyr og flamme – For Ham. Ikke være redde, men frimodig vitne – MED GLEDE FRA HJERTE! - Vise at vi lever med Kongen – over alle andre konger. Slik at de kan undre seg over at vi er så tilfredse og ekte, samt ærlige (de ser raskt om det er hykleri!) med våre liv i så mange slags prøvelser – som Peter og Jakob m.fl. skriver så sant om. Mens vi venter på neste trekk – uten å frykte. For frykten driver kjærligheten ut. Jeg tror mye frykt og engstelse kommer av alt søppelet man fyller seg med. Media (TV, internett og dataspill, kino teater) slik har det vel alltid vært. Men tendensen er klar: Begeret er snart fylt – VREDENS beger (Jo.åp.19,2).
Så får vi løfte våre hoder, broder Bjørn Olav Hansen –vår forløsning nærmer seg. Det minnet Han meg i hele 3 år om. Og nå er det enda nærmere…OG TENK, SÅ MYE UGJORT!! JEG BLIR SÅ TENT – FOR Å VIRKE PÅ ALLE PLUGGENE – FOR JESUS, i Hans kraft – ikke min egen. Den duger til lite. Som jeg så smertefullt har fått erfare.
Bare noen tanker, min venn og broder!

Mvh
Sigbjørn Killerud

Biskop Kyrillos sa...

Käre Broder i Kristus!
Det gläder mig att läkarens besked var hyggeligt. Du får ta det med ro och vila emellanåt och låta Guds tid ha sin gång.
Hoppas också att allt skall ordna sig väl med bönestället. Detta sagt strax innan resan till Tunisien.
Guds frid!
+ Kyrillos

Anonym sa...

Kjære Bjørn Olav!

Guds Fred

GRATULERER med 52 års dagen:-)

Hilsen til deg med Dom.6 v 12 og 14

Det er gode, trøstende og trosstyrkende Ord ..."du djerve kjempe...gå av sted så sterk som du er, Herren er med deg.."

Gud velsigne dagen rikt for deg og for alle dine - DERE er i våre bønner.

Vennlig hilsen Eva og Eivind

Bjørn Olav sa...

Takk for de gode hilsningene på min 52 års dag. Gud velsigne dere.