torsdag, september 08, 2011

Menighet i Nasaret har vokst til 40 medlemmer på to år

Hjemmet til Jesus - Kongen i Nasaret, har i disse dager feiret sitt to års jubileum. Denne baptistmenigheten ble startet med syv medlemmer, og har på disse to årene vokst til 40! Alle medlemmene har arabisk bakgrunn.

En eller en har disse araberne tatt i mot Jesus som sin Frelser og Herre, og Guds rike bygges i Jesu hjemby. Lokalet som menigheten bruker til sine møter er snart for lite.

Nå legger pastor Saleem Shalash planer for en storstilt evangeliseringsaksjon til jul. 1500 julegaver til barn skal kjøpes inn. I pakken vil det foruten en leke, også være med en Bibel og en CD med juleevangeliet og en traktat for hvordan man kan bli frelst.

Den nystartede menigheten har vært bevisst på å bruke både jul og påske til utadrettede aksjoner. Julegavene skal gis til fattige barn i Nasaret - som det er mange av.

Nå ønsker menigheten seg en bil slik at de kan få fraktet folk til og fra møtene. Vi oppfordrer bloggens lesere til å be for Hjemmet til Jesus - Kongen, som er vår samarbeidsmenighet i Israel.

3 kommentarer:

Broder I Kristus sa...

Takk for velsignet lesning , er snart i Jerusalem og oliven lunden for dager i bønn for en bedre verden med rettferdighet og fred når Jesus kjærlighet tar bolig i hjertene.Skal tenke på deg når jeg går i Jesus fotspor mellom oliventre som Jesus elsket å sitte ved med vennnene. Be for oss at vi må gjøre ære på Jesus ønske for verden i våre bønner.

Bjørn Olav sa...

Takk for forbønn! Det er to steder i Israel som betyr mye for meg. Det ene er Getsemane, og det andre er det som kalles for Gravhagen. Få steder kommer Jesus så nær som akkurat der.

Broder i Kristus sa...

Vi satt i Gordon da Jesus kom sterkt over oss. Tårene kom når han viste oss at alle mennesket har plass i hjerte med lengsel etter vi alle skal bli ett med han. Han talte til hjerte at han likte best å sitte med vennene der det var stille og natur som i hagen. Kjenner den lengselen etter å gripe hver dag den kjærligheten som rommer all medfølelse og glede. Jesus minnet meg på at han har så stor glede som han vil gi verden som trenger gleden over Guds omsorg. Så jeg hilser deg med Jesus store glede fra Jerusalem .Fortsetter bønne reisen nå med å vandre videre med Jesus.