lørdag, oktober 29, 2011

God samling i Nasjonalt bønneråd

Det var godt å sitte ned sammen med det nasjonale bønnerådet i går. Dette er et forum hvor landets bønneledere får muligheten til å treffes, lytte til Gud sammen, og drøfte det ulike bønneinitiativ. På agendaen står også den årlige nasjonale bønnekonferansen.

Det er også spennende å komme sammen på denne måten. Dele liv, erfaringer og ikke minst få muligheten til å be for og med hverandre. Inspirere hverandre til fortsatt bønneinnsats for vårt kjære fedreland. Det kan se ut som om arbeidet til Nasjonalt bønneråd for Norge går inn i en ny fase. Når vi kommer sammen kl.10.00 i dag, skal vi drøfte videre og ta en beslutning om et veivalg vi nå står overfor med hensyn til det videre arbeidet. Jeg kommer tilbake med mer om dette på bloggen senere.

Vi har også drøftet innholdet av noen FB sider som sprer et innhold hvor man man blander sammen spådomskunster, tarotkort og Guds ord, og hvor det også inviteres til å sende inn forbønnsemner. Det er samstemmighet i Nasjonalt bønneråd om at vi tar avstand fra dette, og advarer mot å bli del av slike forum, eller Facebook sider. Mørke og lys hører ikke sammen, og man blander ikke Den Hellige Ånd og ondskapens åndehær. Mange forstår ikke hvor farlig en slik sammenbladning er. Det åpner opp for åndsmakter.

Ingen kommentarer: