torsdag, oktober 27, 2011

Sammen for evangeliet

I 2006 tok fire amerikanske pastorer initiativet til en konferanse, som ikke bare har vokst i antall deltagere siden starten, men også i åndelig innflytelse. Konferansen heter: "Sammen for evangeliet". De fire pastorene hadde forskjellig dåpsyn og syn på nådegavene, men de var enige om at de ville stå sammen om èn ting: evangeliet om Jesus Kristus.

Hensikten med konferansen var å oppmuntre andre pastorer til å stå sammen om evangeliet. Nye konferanser ble holdt i 2008 og 2010, og nå vil en ny bli holdt i 2012. Konferansen T4G (Together for the gospel) har gitt en unik anledning for pastorer fra ulike sammenhenger til å møtes, og til å bygge nettverk.

De fire pastorene er Mark Dever, Ligon Duncan, C.J Mahaney og Albert Mohler.

Mark Dever er hovedpastor for Capitol Hill Baptist Church, Ligon Duncan er pastor for First Presbyterian Church i Jackson, Mississippi, C.J Mahaney er president for Sovereign Grace Ministry i Gaithersburg, Maryland og Albert Mohler er president for The Southern Baptist Theological Seminary.

Til konferansen, som skal holdes 10.-12. april neste år, kommer også de to kjente baptistpastorene John Piper og David Platt.

Du finner mer om konferansen her:

http://ht.ly/76ZGc

Ingen kommentarer: