lørdag, januar 05, 2013

La 2013 bli det året du deler troen på Jesus med andre

Generalsekretæren for Baptistenes Verdensallianse ønsker at 2013 skal bli et år hvor kristne bryr seg: spesielt sine slektninger, venner og medarbeidere. At man regelmessig ber for dem, viser dem genuin hengivenhet til Kristus og lever dem til livsforvandlende møter med vår Gud og Frelser.

Det skriver Neville Callam (bildet), i en bloggartikkel som ble publisert 2. januar.

'En fundamental side ved vårt kall som kristne er å spre de gode nyhetene om Jesus Kristus,' skriver Callam og henviser til en epost han fikk for en tid tilbake fra en lærer på New Zealand. Læreren fra New Zealand, en baptist i 70 årene, fortalte at han hadde vært travelt opptatt med hjelpe kristne til 'å vokse til å bli mer autentiske etterfølgere av Jesus og så gå videre til å bli disippelgjørere'.

Neville Callam skriver i sin bloggartikkel at han på sin side skulle ønske at han virkelig kunne 'understreke det presserende behovet for at menighetene intensiverer bestrebelsene i å trene Kristi etterfølgere til å dele sin tro med andre'.

Det er ikke vanskelig å være enig med generalsekretæren i Baptistenes Verdensallianse. Vi trenger en ny glød for å utføre det kall en hver av oss har om å dele troen vår med andre. Det er også interessant å merke seg at stadig flere taler om behovet for å gjøre disipler. Og med det mener de aktivt å trene andre slik at de igjen kan trene andre.

Dette bibelske prinsippet er beskrevet i 2.Tim 2,2:

'Det du har hørt av meg i mange vitners nærvær, skal du gi videre til pålitelige mennesker som er i stand til å undervise andre'.

Men en ting er å snakke om dette - noe annet er å gjøre det!

Ingen kommentarer: