onsdag, januar 02, 2013

SISTE: Bønnesvar: Iransk pastor fikk livsnødvendig dialysebehandling

SISTE: Vi har fått bønnesvar! Iført fengselsuniform ble pastor Vruir Avanessian i går brakt til et spesialsykehus hvor han fikk sin livsnødvendige dialyse.

Som jeg skrev på bloggen 1.nyttårsdag ble Vruir Avanessian arrestert av iransk sikkerhetspoliti 30. desember. Han deltok da på en julegudstjeneste i et hus sammen med 50 andre kristne.

Den 60 år gamle Vruir Avanessian, som er av armensk opprinnelse og en kjent gospelsanger, er svært syk. Han har diabetes, hjerteproblemer og er helt avhengig av dialyse. Den skrøpelige mannen ble voktet av flere politimenn når han ble tatt med til dialysebehandlingen. Når han ble ferdig på sykehuset ble han fraktet tilbake til det beryktede Evin fengselet. Man kan undres over hva det iranske regimet frykter fra fredsommelige kristne generelt, og hvilken stor fare for regimet en helsemessig skrøpelig dialysepasient kan utgjøre?

Vruir Avanessian ble ført til sykehuset i sin tynne fengselsuniform til Shahid Hashemi-Nejad sykehuset. Ute var det ekstremt kaldt. Slike fengselsuniformer brukes bare på det regimet kaller farlige kriminelle fanger.

La oss fortsette å be for pastor Avanessian. Du kan lese mer om ham i bloggartikkelen som ble publisert 1.nyttårsdag.

Her kan du lytte til en av hans sanger:

https://www.youtube.com/watch?v=LBN5tT0E5LM

1 kommentar:

Venn i kristus nærhet sa...

Måtte alt godt komme til han, alle mennesker trenger befrielse fra verdens ånd som har forblindet verden, så de ikke ser godheten til Gud