tirsdag, januar 08, 2013

Kristne helsearbeidere nøkkelpersoner for å nå unådde folkeslag

Mennesker som arbeider som leger, tannleger og sykepleiere er nøkkelpersoner for å nå unådde folkegrupper i land med store restriksjoner når det gjelder kristen misjon.

Det sier en menighetsplanter i Sentral-Asia, som arbeider for Sørstatsbaptistene.

Misjonsstyret for Sørtstatsbaptistene trenger stadig leger, tannleger, sykepleiere og andre helsearbeidere til oppdrag i ulike land. Ved siden av å bruke sin medisinske ekspertise til å hjelpe mennesker som er i store behov, kan de også avlegge sitt personlige vitnesbyrd og be for de som ønsker det.

Av sikkerhetshensyn så kan vi ikke oppgi navnet, men en kristen lege som arbeider i et av de sentralasiatiske landene, i en svært avsidesliggende fjellandsby sørger for medisinsk hjelp til en befolkning på 350.000 mennesker. Han har lite utstyr å hjelpe seg med, men gjør en stor innsats for mange mennesker. Med livet som en åpen Bibel merker folk hva han står for, og de stiller gjerne spørsmål om tro. Det gir mange muligheter for å fortelle om Jesus.

La oss be for alle kristne leger, sykepleiere, tannleger og andre helsearbeidere som arbeider i land med store utfordringer for kristen misjon, og la oss be om at Gud reiser opp flere.

Foto: Baptist Press

Ingen kommentarer: