søndag, september 22, 2013

Pastor Blackaby var døden nær

At Gud har svart på bønn og reddet Henry Blackaby's liv er det ingen som helst tvil om.

Familien har nå lagt ut en melding på sin nettside, som jeg har hentet informasjonen min fra for å oppmuntre oss alle til å be i nødens stund:

På torsdag 19. september tok pastor Blackaby bilen sin for å hente kona Marililynn. På vei til stedet hvor hun befant seg, får Henry Blackaby et hjerteinfarkt mens han kjører. Dette fører til at han blir svært disorientert. Han klarte ikke å finne veien tilbake til hjemmet sitt. De neste 29 timene har han så kjørt rundt i bilen. Han hadde ikke mobiltelefonen med seg, heller ikke insulin. Dette førte til høyt blodsukker og problemer med nyrene, noe som igjen forverret hans helsetilstand.

Heldigvis brukte Blackaby minibank-kortet sitt, og det hjalp politiet til å spore han opp. I mellomtiden hadde hundrevis av medlemmer av First Baptist Church i Jonesboro i Georgia begitt seg ut i Atlantas gater for å forsøke å finne ham. Det skulle bli politiet som fant Blackaby, som nå er igjennom en rekke tester på et sykehus.

For den som kjenner litt til utfordringene med infarkt og hjerteproblemer og diabetes forstår man at pastor Blackaby har vært så nær døden som det vel er mulig å komme. Men Gud sparte hans liv.

Familien gir uttrykk for sin store takknemlighet over alle som har stått med dem i bønn, og som hjalp dem med å lete.

Ingen kommentarer: