søndag, september 01, 2013

Undervisning på menighetsweekend

Denne helgen har jeg undervist på menighetsweekenden til Brumunddal baptistmenighet. Lørdag underviste jeg om 'Å være menighet', og i dag - søndag - talte jeg i forbindelse med nattverdgudstjenesten.

Det er andre året jeg er sammen med gode venner i denne menigheten. Også i år ble menighetsweekenden holdt på Kirketeigen i Kvam i Gudbrandsdalen. Derimot ble det ingen fjelltur på meg denne gangen. Lørdagen dro nemlig en del av deltagerne på menighetsweekenden til fjells, men med mine hjerteproblemer ble det vel utfordrende.

En menighetsweekend er noe alle menigheter burde sette av tiden til. Det er en flott måte å bli bedre kjent med nye, utdype gode vennskapsrelasjoner, bli venn med flere, ha måltidsfellesskap, god tid til undervisning. Baptistmenigheten i Brumunddal er en raus, inkluderende, flerkulturell menighet, som jeg sette veldig stor pris på. Her har mange funnet seg et godt og trygt åndelig hjem, og nå står menigheten foran en spennende fremtid med nytt kirkebygg under planlegging.

Nå skal jeg hvile litt, før jeg taler på kveldsmøtet i pinsemenigheten Filadelfia, Gjøvik. Det skal bli fint å møte vennene der også.

Ingen kommentarer: