tirsdag, september 24, 2013

Fem israelere døpt til Kristus

'Jeg så Jesus i skyene'.

Ordene tilhører Irina. Hun er en av fem israelere som ble døpt sist fredag. 'Hun delte med oss, mens vi sang og tilba på stranden langs Middelhavet at hun så opp - og der, mellom skyene, så hun Jesus komme på skyene. Umiddelbart etter ble hun døpt med full neddykkelse', forteller en representant for den messianske menigheten, Tiferet Yeshua - hvilket betyr: Jesu herlighet - i Tel Aviv.

En annen som ble døpt var Emma. Hun var litt bekymret. For noen år siden ble hun erklært for klinisk død. Legene hadde fortalt henne at hun ikke måtte være under vann. Men - med det samme hun vadet ut i havet, ledsaget av en av pastorene i Tiferet Yeshua, sa hun at hun kjente vannet som om det var av ild. Når hun seg opp av vannet etter dåpen skinte hun bokstavelig. Da noen i menigheten kjørte henne hjem gråt hun av bare glede.

Barak kom til tro gjennom et ektepar som har begynt å gå på gudstjenestene i Tiferet Yeshua. De arbeider for organisasjonen Jews for Jesus i Tel Aviv. I det de døpte Barak kom det en bølge som sørget for at både han og de to pastorene som døpte ble dukket under vann! Senere på kvelden, når menigheten kom sammen til gudstjeneste, fikk Barak del i nattverden for aller første gang.

Leah begynte å gå på gudstjenestene i Tiferet Yeshua sammen med en en venn av seg, Yosi, nå i februar. Begge har nettopp fullført et 12 ukers kurs for nyomvendte. Begge to ble synlig berørt av Den Hellige Ånd i forbindelse med at de lot seg døpe til Kristus. Leah skammer seg ikke ved evangeliet, og har allerede ledet noen av sine venner til tro på Jesus.

La oss be for denne forsamlingen, og takke Gud for de store og forunderlige gjerningene Han gjør i dagens Israel.

1 kommentar:

Marguerite sa...

Så underbart att läsa och ta del av!!!
Herrens Rika Välsignelse!!!