mandag, september 02, 2013

Feiret nattverdgudstjenester hver uke i ett år

Førstkommende torsdag kan vi feire at det er et år siden vi startet opp med våre ukentlige nattverd- og bønnegudstjenester i Kristi himmelfartskapellet på Eina.

Den første samlingen hadde vi på en onsdag, men allerede uken etter flyttet vi gudstjenestefeiringen til torsdag og det har vi fortsatt med: Hver eneste torsdag kl.18.00 samles vi til en gudstjeneste, med en liturgi som skriver seg tilbake til den første kristne tiden. Her finnes ulike kirkelige tradisjoner representert, noe som gjør vår gudstjeneste til en god økumenisk samling. Ved siden de faste bønnene som bes, åpner gudstjenesten vår for en god bønnestund hvor vi deler med hverandre bønneemner som det bes over. Her kan de som deltar også få forbønn. Mange er de vi har hatt gleden av å be for gjennom dette året. De som ønsker forbønn ringer eller skriver til oss, og mange forteller om at Gud har grepet inn. Det gir vi Herren all ære for.

30.september i fjor ble Kristi himmelfartskapellet høytidelig vigslet som et økumenisk bønnekapell. Dagen vil bli markert under vår nattverdgudstjeneste torsdag 26.september, siden den 30.september i år faller på en mandag.

Alle er hjertelig velkommen til å delta på våre nattverdgudstjenester. De begynner kl.18.00 og feires hver eneste torsdag. Det vil vi fortsette med!

Kanskje noen som leser dette vil bidra til at virksomheten ved bønnekapellet vårt kan fortsette? Da kan du bruke konto: 1604.14.64406 Navnet på kontoen er Poustinia.

Ingen kommentarer: