mandag, september 16, 2013

Iransk familie kom til tro i Tyrkia etter at mor hadde ropt i fortvilelse til Gud

En iransk familie - helt utslått av sosiale og økonomiske undertrykkelsen i Iran - bestemte seg for å reise illegalt til Europa. Alt går bra inntil menneskesmuglerne forlater dem mens de er underveis til Tyrkia. Familien ble ganske snart oppdaget av tyrkisk politi.

De blir satt i en leir for asylanter. Der oppholder de seg i dagevis. Familien kjenner at håpløsheten og depresjonen tar overtaket.

Men så skjer det noe: I det familien overføres til en annen by for så å bli deportert ut av landet, avlegger moren et uvanlig løfte. Hun sier: 'Jesus Kristus, om vi blir satt fri av politiet, lover jeg å finne deg'.

Moren er sjokkert da hun kort tid etterpå ble løslatt sammen med resten av sin familie. Forundret begynte de å gå rundt i byens gater. Like etter dette møtte de en gruppe kristne fra en iransk menighet. De sto og delte ut Nytestamenter på persisk. De stoppet opp, fikk et Nytestamente og familien lyttet til presentasjonen av evangeliet. Deres hjerter var djupt rørt over at moren hadde fått bønnesvar  og at Han i sin store kjærlighet dro dem til seg. Nå har hele familien bestemt seg for å følge Jesus.

La oss i dag be for Iran, for vekkelsen som pågår der, for alle iranere som kommer til tro på Jesus, og for alle de som blir forfulgt for sin tro.

Ingen kommentarer: