lørdag, mai 31, 2014

SISTE: Iranske myndigheter truer med å forlenge Saeed Abedinis fengselsstraff - fordi han vinner så mange for Jesus

Iranske myndigheter truer nå med å idømme Saeed Abedini (bildet), en tilleggstraff fordi han leder mennesker til Kristus i fengslet. Selv når de har flyttet ham til et enda verre fengsel enn det han opprinnelig satt i leder han folk til tro.

Det er kona, Naghmed, som forteller dette til Baptist Press.

'Han vitner ikke av trass for å irritere myndighetene, men jeg kjenner hans hjerte. Han er pastor, og han ser virkelig menneskene som sitter på et mørkt sted som dette, som sitter på dødscelle for drap og voldtekter, og hvis framtod er så mørk. Jeg kjenner Saeeds hjerte. Han vil gi dem håp ved at de tar imot Jesus som sin frelser, et håp ingen kan ta fram dem, selv ikke i fengslet', sier Naghmed.

Det er fengselsvaktene som har sagt at de både kan og vil øke fengselsstraffen til den iransk-amerikanske pastoren om han ikke slutter med å vitne om Jesus. Flere av de muslimene som Saeed har vunnet for Jesus har allerede fått forlenget sine fengselsstraffer.

La oss be for Saeed, denne uredde pastoren, som i perioder blir hardt mishandlet av fengselsvaktene og som ofte lider av ulike sykdommer.

Ingen kommentarer: