mandag, april 02, 2018

John Loren Sandford hjemme hos Herren

Nå er de begge hjemme hos Herren: John Loren Sandford døde natt til 30. mars, 88 år gammel. Paula, som døde for noen år siden, fikk 61 år sammen som ektepar. De var begge pionerer innen gjenopprettelsen av den profetiske tjenesten vi ser i vår tid. De fikk også bety mye for  å løfte fram sannheten om at Jesus også helbreder våre indre sår.

Det skjedde ikke minst gjennom de bøkene de skrev. En bok, som er blitt en klassiker, er "The Elijah Task". Den boken har vært med på å forme mitt eget kall og tjeneste. Boken har undertittelen: "A Call to today's Prophets and Intercessors", og handler mye om nødvendigheten av at Gud bygger karakter hos den som skal tjene Ham. Boken fikk en oppfølger i 2002: "Elijah among us". I begge bøkene legger John Loren Sandford et bibelsk grunnlag for hvordan den profetiske tjenesten fungerer i den nye pakt.

I 2003 kom "Prophets, healers and the emerging church", som ekteparet skrev sammen. Boken er et tilbakeblikk på det spennende livet de to har levd. Her skildrer de sin barndom og oppvekst og den tjenesten de opprettet i 1974, Elijah House.

Både Paula og John Sandford var virkelige pionerer i Guds rike. Solide mennesker med stor integritet, en djup innsikt i Guds ord og en ydmykhet i den tjenesten de fikk stå i helt opp i høy alder. Nå er de begge hjemme hos Herren. De vil bli djupt savnet.

Bildet er fra You Tube og fra en film sønnen laget om ekteparets siste leveår sammen. Filmen er svært gripende og anbefales.

Du finner den her:

https://www.youtube.com/watch?v=rhGS0lAWMiM

Ingen kommentarer: