fredag, april 06, 2018

Godhet og raushet

May Sissel og jeg har møtt så mye godhet, spesielt de siste månedene. Snille, rause, gode mennesker har kommet med ved for at vi ikke skulle fryse, andre har ringt, mange har bedt og mange har ringt oss. så er det de som har støttet oss økonomisk og gitt oss oppmuntringsgaver og vakre blomster.Og så er det alle de som har sendt oss mange gode tanker. Vi kjenner på djup takknemlighet.

Jeg har også møtt så mange snille og gode leger, sykepleiere, fysio- og ergoterapeuter. Den måten de har møtt meg på har betydd mye. Fordi jeg er på et rekonvalesenthjem  på dagopphold to dager i uken, er jeg så heldig å møte drosjesåfører fra mange forskjellige nasjonaliteter.  Så mange omsorgsfulle mennesker det finnes!

Det er virkelig mye å være takknemlig for.

Jeg er blitt minnet om noen ord fra Romerbrevet:

"Elsk hverandre inderlig som søsken, sett de andre høyere enn dere selv. Vær ikke lunkne men ivrige. vær brennende i Ånden, tjen Herren! Vær glade i håpet, tålmodige i motgangen, utholdende i bønnen. Vær med å hjelp de hellige som lider nød, og legg vinn på gjestfrihet." ( Rom.12,10-13 )

Dette er virkelig praktisk kristen tro. Kjærligheten har fått bein og armer. Det har May Sissel og jeg fått erfare, takket være dere våre gode venner. Takk, takk! Gud velsigne dere.

Ingen kommentarer: