onsdag, mars 18, 2020

Gledelig nyhet fra Verbum forlag

Nå ble jeg skikkelig glad! Det er langt mellom de gode nyhetene disse dagene, men her er en! I anledning 100 års juibleet for Edin Løvås' fødsel, relanserer forlaget 'Minutter med Jesus', med undertittelen: 365 enkle øvelser i Jesusmeditasjon. Jeg kjøpte min utgave i 1986 , og i den har edin skrevet med sin vakre håndskrift: 'hilsen til Bjørn Ollav med varme.'

Nå kan nye generasjoner få hjelp til et Jesus-sentrert andaktsliv. Ved siden av Jesusbønnen er det ingenting som har hjulpet meg så mye til å leve i en hverdagslig rytme med bønnen og Bibelen, som Jesusmeditasjonene til Edin Løvås. De er utrolig slitesterke. Før jeg begynte med dem, slet jeg med å konsentrere meg om bibelteksten og å huske hva jeg hadde lest. Men med hjelp av denne enkle metoden, konsentrert om de tre ordene: se, be og tilbe, ble alt annerledes.

Med en nyutgivelse av denne klassikeren, som innholder bibeltekster for et helt år, håper jeg mange skal få hjelp, ikke bare om å lese disse tekstene, men leve med dem i deres travle hverdager.

Ta kontakt med din nærmeste kristne bokhandel og sikre deg et eksemplar. De trenger din støtte disse dager.

Foto: Dan Aksel Jakobsen/Verbum.

Ingen kommentarer: