fredag, mars 06, 2020

Profetisk: Håpets Gud

Herren sier: 'Jeg er Den Ene som gir deg håp i den mørkeste natt. Din sjels seier vil finnes i det du setter ditt håp til Meg. Kom til håpets kilde og drikk i dag. For dager som ligger foran vil kreve av deg at dine øyne er vasket med Mitt håp og nåde. Mange ser en stormsky i horisonten og mister grepet. Men du vil se stormskyen som Esekiel, som bringer håp til deg om en ny dag.

Inne i selve stormen vil du finne Meg, levende og pustende håp. Midt i ilden vil Jeg stå og du vil se Meg med nye øyne. Du er en overvinner. Jeg har sett deg stå opp mens andre faller. Håpet har holdt deg oppe, og Min kjærlighet har båret deg. Jeg ånder mitt åndedrag av håp inn i din sjel i dag.

Du vil aldri bære byrdene dine alene. Jeg er med deg alltid og vil løfte av din sjel de byrdene som skaper vanskeligheter for deg. Kom og se inn i Mitt ansikt og du vil se håpet fødes i deg. Når du føler at du står midt i kampen og har ingen steder du kan vende deg, så er jeg Generalen, Kriger-Kongen som vil kjempe for deg. det er et håp som venter  I ditt mørke å deg, selv midt i kampens hete.

Håp er lik et brennende lys som lyser opp din vei. I ditt mørke vil håpet skinne til det har fortært din frykt. Jeg vil alltid være trofast mot deg, Mitt barn. Når Jeg ser inn i din fremtid ser Jeg seier, glede og løfter som blir innfridd. Hva ser du når du ser på dagene som ligger foran? Vask øynene dine i håpskilden og du vil se det Jeg ser.

Nå har du nådd det neste nivået av håp. Fortsett med å stirre inn i håpsilden inne i sjelen din. Jeg vil aldri skuffe de som setter sitt håp til Meg. Komtil ditt hvilsted, du håpets fange, og Jeg vil vise deg ting du ikke har forestilt deg. JEG ER håpets Gud, og snart, veldig snart, vil dine fiender være nedkjempet. Gjør din sjel ganske stille, hvil i Meg og håp vil bli født i deg.'

- Brian Simmons
Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Rom 15,13: 'Måtte nå Gud, selve inspirasjonen til håpet og håpets kilde, fylle på til det renner over med glede som ikke kan måles og fullkommen fred i det du setter din tillit til Ham. Og må Den Hellige Ånds kraft kontinuerlig omslutte ditt liv med sin rause overflod inntil du stråler av håp.'

- The Passion Translation
Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: