onsdag, mars 25, 2020

Tusener sluttet opp om den nasjonale bønnedagen

37.000 var innom en eller flere av de direktesendte bønnesamlingene på Den nasjonale bønnedagen søndag. Mest respons hadde bønnesamlingen med IMI-kirken, med 8679 visninger og 648 kommentarer. I tillegg kommer alle de som ikke fulgte de direkte sendingene, men som også fastet og ba for Norge denne dagen.

Det er nettutgaven til avisen Dagen som skriver dette i dag. Den nasjonale bønnedagen var i regi av Norges Kristne Råd, godt støttet av Nasjonalt bønneråd og hadde deltagere fra det brede spekter av norske kirkesamfunn. Dagen fikk stå i enhetens tegn, og ble så godt tatt imot at det nå vurderes flere slike samlinger.

- Det har virkelig vært en nasjonal bønnedag, som det er skapt engasjement og fellesskap rundt, sier generalsekretær Erhard Hermansen i Norges Kristne Råd til Dagen.

Blant kirkesamfunnene som bidrag til den nasjonale bønnedugnaden var Den norske kirke, Frelsesarmeen, den islandske og svenske kirken i Norge, Frikirken, Baptistsamfunnet, Søndagsskolen i Norge, Metodistkirken, Misjonskirken, Den katolske kirke, Ungbaptist og Brunstad Christian Church, kjent som Smiths venner.

Ingen kommentarer: