mandag, mars 02, 2020

Programleder på TV Visjon Norge tar avstand fra uttalelsene til Baez

En av TV Visjon Norges ankermenn og profiler, Arne Pedersen, gjør det Jan Hanvold forlengst burde ha gjort: ta avstand fra 'profetens' famøse uttalelser. I et innlegg på sin Facebook-profil skriver Arne Pedersen mandag kveld, blant annet:

"Vi i TV Visjon Norge avviser at man kan betale for frelse, helbredelse eller for den del beskyttelse#! Derfor må jeg ta avstand fra det Dionny Baez lovet når han sa at den som ofrer inn kr 2020,- inn til kanalen, skal få beskyttelse fra Corona virus for sine barn. Selvfølgelig tror vi på beskyttelse, men ikke at vi kan betale for den!"

Dermed er en av TV-selskapets fremste programledere på kant med sjefen sjøl, Jan Hanvold. Hanvold på sin side hevdet hardnakket på Dagsnytt 18 mandag kveld at uttalelsen til Baez var tatt ut av sin sammenheng, og hevdet sågar at det hele var satt i scene av pastor Erik Andreassen, som kan kalte en 'moderne fariseer'. Det siste sier i grunnen det meste om sakligheten når Hanvold møter andre mennesker.

Jeg har djup respekt for Arne Pedersen, og han viser rakryggethet og mot når han så tydelig tar avstands fra de sjokkerende uttalelsene til den selvutnevnte profeten fra Venezuela.

Ingen kommentarer: