mandag, februar 28, 2022

En estisk bønnekvinnes syn om Ukraina


Mens estiske Külli Kaljulind ba for Ukraina nylig hadde hun et syn. Med hennes tillatelse har jeg oversatt det til norsk. Jeg tror det kan være til oppmuntring til alle norske forbedere som står i den daglige bønnekampen for Ukraina. Jeg minner fortsatt om bønnevaken for Ukraina hver dag kl.12.00, enten privat eller med flere: 

Kjære dere, jeg bor i Estland som også har en grense og en tung historie med Russland. Han har jo kalt oss til å be for våre land. Her kommer ett syn vi så under vårt fellesskap med ham.

Hvor stor er din kjærlighet til oss, Jesus! Mens jeg ba og søkte hva du sier for Ukraina, så jeg en blå-blå himmel og Jesus som tok store skritt fra Asia mot Europa. Det tok bare to skritt for ham å komme seg fra Japans kyster til Sentral-Europa. Hele denne tiden så han intenst ned. Folks bønner fløt til himmelen som ildfluer, og de holdt seg alle til kappen hans som perler, og kappen var som rav, som ild, hele undersiden av den.

Da Jesus nådde Sentral-Europa, satte han seg ned mens han fortsatt så ned på landet Ukraina og omegn. Skikkelen hans var så stor at han nådde fra Østersjøen til Ukraina. Han endret positur, knelte ned og rakte hendene ut foran seg selv, og bønnesjalet han har på skuldrene, det dekket hele Ukraina.

Lukas 13: Hvor ofte har jeg ønsket og lengtet etter å samle dine barn [omkring meg], som en høne [samler] ungene sine under sine vinger.

Ja, amen, Jesus, din kjærlighet og beskyttelse over våre land!"

Ingen kommentarer: